Notícies de l'escola

Notícies generals del Mowgli
Dimarts, 22 Juny 2021 23:21

Tanquem el curs 20-21

 

Benvolguda família Mowgli,

Acabem un curs molt atípic, amb unes mesures que ens han fet fer una Escola que mai ens haguéssim imaginat: distàncies, mascaretes, grups bombolla i protocols en contra del contacte estret i la convivència entre grups, especialistes, sortides…han fet que valoréssim i enyoréssim molt més el que teníem.

Així doncs, ens acomiadem del curs 20-21 amb dues reflexions. Per una banda, la flexibilitat, l’actitud oberta i la consciència que han mostrat els nens i nenes ens fan adonar que podem aprendre molt d’ells i elles. Han estat els autèntics herois i heroïnes gràcies als quals hem dut a terme un curs amb la màxima naturalitat possible.

Per altra banda, allò positiu que ens enduem de totes aquelles propostes que hem hagut de dissenyar per adaptar-nos a unes circumstàncies úniques. Com dèiem, en una Escola tot és aprenentatge.

Tanquem el curs escolar 2020-2021, agraint la confiança de les famílies, orgullosos/es de la tasca feta i de les mesures preses per acompanyar el benestar emocional i vetllar per la salut de tots i totes.

Amb l’esperança de poder recuperar ben aviat el contacte estret que tant caracteritza l’Escola, us desitgem un bon estiu i unes merescudes vacances!

Equip Directiu

 

El lloc web http://escolamowgli.cat utilitza cookies pròpies i de tercers pel correcte funcionament de la pàgina web.
Vostè pot permetre el seu ús o canviar la seva configuració des del seu navegador sempre que ho desitgi.
Aquesta web no genera perfils. Trobarà més informació a la nostra política de cookies