Notícies de l'escola

Notícies generals del Mowgli
Dimecres, 22 Desembre 2021 10:47

Concert de Nadal

Recuperem tradicions especials i, enguany, ens retrobem a l'Escola per a celebrar-les plegats. 

 Entre dilluns i dimarts va tenir lloc el seixantè Concert de Nadal de l'Escola Mowgli. Tot i que ha calgut adaptar el format a les mesures preventives que ens marca el Departament d'Educació i Salut, un any més hem gaudit de l'espectacle musical que ens ofereixen els nens i nenes de la nostra Escola. 

El format del Concert era el mateix en les tres sessions diferents que vam fer, per evitar aglomeracions. Dilluns a la tarda, en un primer torn, van actuar Rikkis, Toomais i Baloos, tot i que aquests últims no van poder participar del Concert en directe ja que estaven confinats. Al segon torn, participaven Koticks, Mowglis i Akeles; i dimarts, Tabalets (en format vídeo), Patufets, Follets, Esquirols i Pinotxos.

Aprofitant el nostre 60è aniversari, entre cançó i vers de Nadal, vam gaudir d'uns vídeos on els records de seixanta anys celebrant el Nadal a l'Escola van emocionar a més d'un/a. 

Moltes gràcies famílies per acompanyar-nos, tot i el fred, i per ajudar-nos a fer fàcil el protocol de prevenció, respectant les distàncies, fent ús de la mascareta i seguint els circuits d'entrada i sortida, així com l'aforament màxim per família. 

També volem agraïr a l'AFA la seva col·laboració per a poder oferir el Concert en directe a través del canal de Youtube de l'Escola. 

a8bbe433 899e 43be 99d3 0ceb41b63581

El lloc web http://escolamowgli.cat utilitza cookies pròpies i de tercers pel correcte funcionament de la pàgina web.
Vostè pot permetre el seu ús o canviar la seva configuració des del seu navegador sempre que ho desitgi.
Aquesta web no genera perfils. Trobarà més informació a la nostra política de cookies