Notícies de l'escola

Notícies generals del Mowgli
Divendres, 03 Desembre 2021 19:08

Benvingut Sant Nicolau!

Un any més, Sant Nicolau ha arribat a la nostra Escola i l'hem acollit amb la mateixa il·lusió que ara fa seixanta anys. 

 Sempre que ens visita Sant Nicolau, és un dia molt especial per a tot l'alumnat de l'Escola. Com ja és tradició, ens ha recordat que aviat serà Nadal i ens ha fet prendre consciència dels drets imprescindibles de qualsevol infant. 

 

A primera hora del matí, ha arribat de Roma sobre el seu cavall Dalí i l'hem rebut amb gran il·lusió. Després, tots els cursos l'hem anat a saludar, al costat del caliu de la llar de foc, i hem escoltat el seu missatge que, juntament amb els Mowglis, tenien preparat per a tots els nens i nenes. Hem esmorzat panses i mandarines i, en acabat, hem gaudit de la representació ballada, cantada i teatralitzada d'una de les llegendes del que és Patró dels Infants. 

Enguany, celebrem una festa especial, el seixantè aniversari de l'Escola Mowgli. Per aquest motiu, els Mowglis han pogut fer un breu viatge per la història del Centre recordant amb noms i imatges totes les vegades que Sant Nicolau ens ha visitat. 

Us animem a entrar a l'Instagram del Mowgli per veure algunes de les fotografies que ja són part de la nostra història, perquè n'estem molt contents i orgullosos d'aquests seixanta anys. 

 

El lloc web http://escolamowgli.cat utilitza cookies pròpies i de tercers pel correcte funcionament de la pàgina web.
Vostè pot permetre el seu ús o canviar la seva configuració des del seu navegador sempre que ho desitgi.
Aquesta web no genera perfils. Trobarà més informació a la nostra política de cookies