Notícies de l'escola

Notícies generals del Mowgli
Dimarts, 25 abril 2023 08:25

LA FESTA DE SANT JORDI A L'ESCOLA MOWGLI

El dissabte 22 d'abril tota la família Mowgli vam celebrar el Saló de les Arts. Enguany, la tradicional festa de Sant Jordi va esdevenir una tarda plena d'activitats relacionades amb les Arts. 

Famílies i alumnes vam poder reunir-nos per gaudir d'una jornada esplèndida i enriquidora on es van mostrar els treballs i activitats que es van realitzar  durant la Setmana Transversal.

DSC 1190.NEF

 Es van preparar una àmplia varietat de tallers per grans i petits, incloent-hi activitats de circ amb una companyia circense que, fins i tot, va muntar un trapezi i activitats d'acrobàcia que van ser molt participades pels nens i nenes assistents. A més, també es van poder gaudir els tallers de karaoke, danses i conta contes. També es van visionar els muntatges d’audiovisuals i teatre,  creats per l'alumnat. 

DSC 1180.NEF

El servei de bar amb begudes i fruita va ser un gran èxit, amb la totalitat de la recaptació destinada a la Comissió Social de l’Escola.

DSC 1298.NEF

 L'esdeveniment va ser una excel·lent oportunitat perquè les famílies coneguessin de primera mà els aprenentatges dels seus fills i filles. La passió i el talent dels alumnes per les Arts va ser evident en la qualitat de les activitats i tallers organitzats. 

Durant tota la tarda es va poder visitar l’espai “LOUVRE” que presentava una gran mostra de les creacions realitzades durant la Setmana Transversal. 

DSC 1310.NEF 

La festa de Sant Jordi a l'Escola Mowgli va ser un èxit rotund. La creativitat i la passió per les arts van florir en els nens i nenes, mentre que les famílies van gaudir d'una tarda plena de diversió i aprenentatge. I en acabar, es va lliurar a totes les famílies la revista TERRABASTALL que enguany recollia totes les experiències i vivències de la Setmana de les Arts.

Sens dubte, va ser una jornada inoblidable per a la gran família Mowgli.

El lloc web http://escolamowgli.cat utilitza cookies pròpies i de tercers pel correcte funcionament de la pàgina web.
Vostè pot permetre el seu ús o canviar la seva configuració des del seu navegador sempre que ho desitgi.
Aquesta web no genera perfils. Trobarà més informació a la nostra política de cookies