Notícies de l'escola

Notícies generals del Mowgli
Dilluns, 10 Gener 2022 14:04

Els Reis Mags passen per l'Escola

Un any més, Ses Majestats, els Reis d'Orient, acompanyats del Patge Faruk, han passat per la nostra Escola per deixar-nos algun detall per a cada classe. 

 Abans d'iniciar el segon trimestre, sempre gaudim de la visita del Patge Faruk i els seus acompanyants a la nostra Escola. Sempre ens porten un missatge d'agraïment per la tasca feta però també amb alguns recordatoris que hem de tenir presents per millorar allò que ens costa. La trobada aquesta vegada va ser a la pista on, famílies, alumnat, mestres i tothom qui ens va voler acompanyar, vam donar la benvinguda a la màgia dels Reis d'Orient.

Enguany però, potser perquè celebrem el nostre seixantè aniversari, Melcior, Gaspar i Baltasar van voler saludar als igualadins i igualadines i anunciar la seva arribada a la ciutat des del nostre balcó. Era una notícia que tota la comunitat Mowgli coneixíem des del Concert de Nadal, però que veure-ho en directe va ser una gran experiència i un gran nou record per emmagatzemar en el llibre de la història de la nostra Escola. 

Avui, comencem un nou trimestre i l'engeguem amb les piles recarregades i una pila de regals per obrir. Moltes gràcies Reis Mags per pensar sempre amb nosaltres, especialment aquest any! 

IMG_6182.jpg

El lloc web http://escolamowgli.cat utilitza cookies pròpies i de tercers pel correcte funcionament de la pàgina web.
Vostè pot permetre el seu ús o canviar la seva configuració des del seu navegador sempre que ho desitgi.
Aquesta web no genera perfils. Trobarà més informació a la nostra política de cookies