Notícies de l'escola

Notícies generals del Mowgli
Dimecres, 27 Octubre 2021 17:30

Ens visiten d'Una mà de contes

Aquesta setmana ens han donat una grata sorpresa: el nostre llibre El misteri de la galàxia Bibliotecus tindrà una versió al programa Una mà de contes. 

 Dilluns ens van visitar l'equip del programa Una mà de contes per explicar-nos com serà la versió que estan preparant del llibre que vam escriure, entre tots i totes, el curs passat. Alguns nens i nenes de cada curs, així com algunes mestres, van assistir a aquesta primera trobada per poder escoltar, i després transmetre a la resta de companys/es de la seva classe, les primeres tasques que ja han dut a terme en aquest projecte que ens uneix.  

 0d70f785 208e 4dcc ba5c abb7600fba7b

Ens vam endur una grata sorpresa en saber que l'il·lustrador Bernat Serrat és l'encarregat de donar vida als nostres personatges. Es tracta d'un professional que porta més de trenta-cinc anys fent dibuixos infantils, entre ells alguns treballs per a la productora Walt Disney. 

Estem molt il·lusionats i il·lusionades i ja fem el compte enrere per poder gaudir de l'estrena de El misteri de la galàxia Bibliotecus en un futur ben proper. 

403b27a3 a8c1 44ae 8e8e a92901c4b247

Moltes gràcies equip d'Una mà de contes per aquesta oportunitat! 

El lloc web http://escolamowgli.cat utilitza cookies pròpies i de tercers pel correcte funcionament de la pàgina web.
Vostè pot permetre el seu ús o canviar la seva configuració des del seu navegador sempre que ho desitgi.
Aquesta web no genera perfils. Trobarà més informació a la nostra política de cookies