Notícies de l'escola

Notícies generals del Mowgli
Divendres, 16 Juliol 2021 16:26

Carta de Juliol

Us presentem el calendari escolar, el quadre pedagògic, el llistat de material per a cada grup i les quotes del curs 21-22: enllaç

Benvolgudes famílies,

Acabem un curs que ha estat atípic per a tots/es. Un curs escolar que ha estat ple de situacions diverses que han generat nous aprenentatges i noves experiències que ens han fet créixer com a persones. Per tant, comencem aquesta carta aplaudint-nos per l’actitud de suport i col·laboració.

Amb tot aquest bagatge assolit, cal mirar endavant i vetllar perquè es continuï duent a terme el projecte d’Escola que volem. 

Us presentem doncs el calendari escolar, el quadre pedagògic, el llistat de material per a cada grup i les quotes del curs 21-22: enllaç

Tal i com veureu, recuperem els grups-classe que teníem a l’Escola, les especialitats amb els docents habituals i la Comissió d’Atenció a la Diversitat (psicòloga, logopeda i vetlladora). 

A partir del setembre haurem de seguir molt pendents de les mesures que ens marquin els Departaments de Salut i Educació. Us n’informarem degudament abans de començar el curs.

Finalment, volem donar la benvinguda a totes aquelles famílies que a partir d’aquest curs 21-22 formaran part de l’Escola Mowgli, esperant estar a l’alçada de la confiança que ens heu mostrat. A les que ja en formeu part, us fem arribar el caliu que ens ha mancat a tots i totes aquest any, al no poder obrir les portes de l’Escola com ens agradaria i agraint-vos un any més la vostra confiança. 

I a tots i totes, desitjar-vos que passeu un molt BON ESTIU! 

Equip Directiu           

El lloc web http://escolamowgli.cat utilitza cookies pròpies i de tercers pel correcte funcionament de la pàgina web.
Vostè pot permetre el seu ús o canviar la seva configuració des del seu navegador sempre que ho desitgi.
Aquesta web no genera perfils. Trobarà més informació a la nostra política de cookies