Dia internacional de la dona

Des del la nostra Escola impulsem la commemoració del Dia internacional de les dones proposant activitats per visibilitzar i conscienciar l’alumnat sobre els drets de les dones. Amb aquest objectiu, ens fem nostre el lema de les Nacions Unides per al 8 de març de 2019 Pensem en igualtat, construïm amb intel·ligència, innovem per al canvi, que ens convida a reflexionar i actuar per apoderar les nenes, les noies, les dones i fomentar l’equitat entre totes i tots, des dels centres educatius.

Algunes de les propostes han estat: contes, vídeos i xerrades que fan reflexinoar sobre el paper que cada un i cada una té a la societat. Creiem que és important reflexionar-hi des de ben petits per normalitzar situacions que fins fa ben poc eren impensables.

https://www.ccma.cat/324/Un-equip-femeni-de-Lleida-lAEM-fa-historia-en-proclamar-se-campio-en-una-lliga-masculina/noticia/2781464/

https://www.ccma.cat/tv3/super3/infok/infok-especial-dia-de-la-dona-2019/video/5829119/

- Pel·lícules com ara: Mulan, Brave, Zootròpolis, Figuras Ocultas...

El rosa és color de nena? A casa ajuda tothom? Hi ha feines d'homes i feines de dones? Què ens agrada i què no? Que aquestes preguntes no surtin només el dia 8 de març. Fem que cada dia sigui 8 de març. Reivindiquem, tot l'any, la igualtat i la llibertat de tothom.

 

Estàs aquí:Escola Mowgli General Escola Dia internacional de la dona

D’acord amb el que estableix la Llei 34/2002, de Serveis de la societat de la informació i el comerç electrònic, t’avisem que al navegar per aquest espai web acceptes expressament l’ús de cookies. Sobre la Propietat Legal i el Copyright