40a Cursa Popular d'Igualada

40a Cursa Popular d’Igualada i tota l’Escola Mowgli estem d’enhorabona. Vam ser els guanyadors en percentatge de participació. A més, menció especial a la Martina Camps que va guanyar en la categoria benjamí femení.

El passat diumenge 22 d’octubre es va celebrar la 40a Cursa Popular d’Igualada, hi va haver més de dos mil participants. Vam gaudir d’un dia assolellat que convidava a còrrer amb la família i els amics de classe. L’ambient va ser molt bo.

Cal destacar el premi que vam guanyar a l’escola per ser el centre amb més alt percentatge de participació. Això vol dir que vam tenir una gran implicació i esperem que es pugui repetir en els pròxims anys. Gràcies a tots i totes!

A nivell de resultats individuals felicitem a tots els esportistes que van córrer la cursa, però destaquem als que ho van fer millor. En la categoria aleví masculí el Quim Viaña i el Jon Segura van quedar en la posició 39 i 40 amb uns temps de 25’ 22“ i 25’ i 27” respectivament. En aleví femení, la més ràpida va ser la Isona Llansana, posició 27 amb un temps de 28’ 16”. En la categoria Benjamí masculí, el Roc Usón va fer un gran paper, va quedar 5è amb un temps boníssim de 22’ 58” i el Bernat Camps va fer 9è amb un temps de 23’ 28”. En la categoria benjamí femení, va destacar l’Arlet Amich, va quedar en 8à posició amb un temps de 28’ 16”.

Per últim, l’esportista més destacada de l’escola va ser la MARTINA CAMPS, va fer una gran cursa i es va endur la 1a posició. Va fer un temps de 24’ 23”. Felicitats!

IMG 20181021 WA0030

Estàs aquí:Escola Mowgli General Escola 40a Cursa Popular d'Igualada

D’acord amb el que estableix la Llei 34/2002, de Serveis de la societat de la informació i el comerç electrònic, t’avisem que al navegar per aquest espai web acceptes expressament l’ús de cookies. Sobre la Propietat Legal i el Copyright