La Setmana de la Màgia i les Matemàtiques ja està en marxa!

Dilluns al matí ens vam trobar tots a la pista de l’escola per rebre una visita inesperada.

 

Tot eren nervis perquè estàvem a punt de començar una setmana molt especial plena de sorpreses quan, de sobte, el mag MAT va aparèixer acompanyat del seu inseparable barret que parla.

 

Ens van explicar que havien viatjat des del país de la Màgia i les Matemàtiques i que en aterrar, van perdre els seus globus per volar.

 

Estaven preocupats i ens van demanar que els ajudéssim. Evidentment nosaltres vam acceptar el repte i durant tota la setmana resoldrem molts enigmes matemàtics i màgics per tal de tornar a reunir els globus i fer que el mag MAT pugui tornar al seu país.

 

La setmana ja ha començat i tots ens hem construït una maleta i una vareta màgica per poder fer totes les activitats que són moltes i molt variades: Enigmes i jocs numèrics, Il·lusions òptiques, Harry Potter’s World, Scape Room, Taulell de Màgia, Música Matemàtica, Contes i Números, Experimentem amb daus, Mates i Educació Física...

 

Us desitgem a tots MOLT BONA SETMANA MÀGICA i MATEMÀTICA!

CLIQUEU AQUÍ PER MIRAR LES FOTOGRAFIES

Mowarts

Estàs aquí:Escola Mowgli General Escola La Setmana de la Màgia i les Matemàtiques ja està en marxa!

D’acord amb el que estableix la Llei 34/2002, de Serveis de la societat de la informació i el comerç electrònic, t’avisem que al navegar per aquest espai web acceptes expressament l’ús de cookies. Sobre la Propietat Legal i el Copyright