Un any més, des de l'AMPA organitzem l'escola d'estiu per aquest 2019.

Aquest programa està format per una gran varietat d’activitats: tallers, gimcanes, esports, sortides, piscina, acampada, bivac, inflables i jocs... que permetran als infants gaudir de l’estiu.

El programa està adreçat a nens i nenes de 3 a 12 anys i estan conduïdes per monitors especialitzats en l’educació en el lleure.

Igual que en anys anteriors, hi ha la possibilitat de fer jornada sencera o mitja jornada al matí, incorporant a la mitja jornada l’excursió prevista durant la setmana.

En el dossier de l'escola d'estiu (DOSSIER)  trobareu tota la informació relativa a les activitats programades per als mesos de juny i juliol, setmana a setmana i per a petits i grans.

També hi teniu tots els formularis d’inscripció i autoritzacions (pàgines 15 a 19) que necessitem que ens lliureu, en paper, abans del 31 de maig de 2019.

També us demanem, si us plau, que feu la inscripció, a més, a través de la pàgina web per a facilitar-nos la gestió d’aquests informació: www.tiny.cc/escolaestiu2019

REUNIÓ INFORMATIVA, el divendres 17 de maig a les 8:00 del vespre, a la classe d’Akeles de l’escola

 

Estàs aquí:Escola Mowgli Escola d'Estiu

D’acord amb el que estableix la Llei 34/2002, de Serveis de la societat de la informació i el comerç electrònic, t’avisem que al navegar per aquest espai web acceptes expressament l’ús de cookies. Sobre la Propietat Legal i el Copyright