Padrins i fillols

A l’Escola sempre s’ha fomentat la relació i la coneixença entre alumnes d’edats i cursos diferents.

El curs 2009-10 s’inicia el Projecte d’apadrinament amb diversos objectius: aconseguir una millor convivència, l’exercici de la responsabilitat i la millora de les relacions personals gràcies a l’acolliment que els més grans fan als petits.

Així els padrins han d’esdevenir un model i un referent, i d’aquesta manera els fillols es poden preparar per ser padrins.

Cada inici de curs es fa un acte d’apadrinament on els fillols (els Esquirols) i els padrins (els Baloos) es troben i comencen una relació d’ajuda mútua que durarà quatre anys, fins que els Esquirols siguin Baloos i passin a ser padrins.

Les parelles es decideixen conjuntament amb els tutors dels dos grups buscant que els caràcters es puguin complementar i es reforcin mútuament.

 

lectura text

 

Durant l’any es fan activitats conjuntes que afavoreixen el treball de la convivència, l’acolliment, la responsabilitat, les relacions entre persones, el respecte i l’admiració, el model i el referent.


El padrí se sent gran, responsable i referent.

El fillol se sent acollit, protegit i escoltat.

Estàs aquí:Escola Mowgli Curs 18-19 Projectes Pedagògics Padrins i fillols

D’acord amb el que estableix la Llei 34/2002, de Serveis de la societat de la informació i el comerç electrònic, t’avisem que al navegar per aquest espai web acceptes expressament l’ús de cookies. Sobre la Propietat Legal i el Copyright