Tanquem projecte a Pujalt!

Els alumnes de Cicle Mitjà hem tancat el projecte de les Fonts d'energia renovables fent una sortida a l'Observatori de Pujalt.

Hem passat el dia molt ben acompanyats del meteoròleg Albert Borràs, qui ens ha explicat i ensenyat maneres de col·laborar a fer del nostre món un lloc més sostenible. Hem parlat especialment de l'energia eòlica, fent la visita al parc eòlic del poble, i de l'energia solar, comprovant en directe els beneficis de la llum i la calor del Sol. Ha estat una molt bona cloenda d'un projecte que ens ha fet adonar de la importància d'aprofitar els recursos que la natura ens dóna al mateix ritme que els genera.

Així doncs, animem a tots i totes a reflexionar sobre com podem aportar el nostre granet de sorra per fer del nostre planeta un lloc més net.

Estàs aquí:Escola Mowgli Blocs Cicle Mitjà Baloos Cicle Mitjà Tanquem projecte a Pujalt!

D’acord amb el que estableix la Llei 34/2002, de Serveis de la societat de la informació i el comerç electrònic, t’avisem que al navegar per aquest espai web acceptes expressament l’ús de cookies. Sobre la Propietat Legal i el Copyright