Cicle inicial ja tenim l'hort a punt.

Els Rikkis i Toomais hem estat preparant l’hort durant unes quantes setmanes i ja està a punt per començar a donar resultats.

 

Des del primer trimestre, els alumnes de cicle inicial, hem anat seguint tots els processos per aconseguir fer realitat el nostre petit hort de l’escola.

Primer de tot vam treure les males herbes, removent la terra i hi vam afegir adob, per ajudar a créixer les plantes. 

treballant Jordi

 

Després vam decidir què ens agradaria plantar i què hi podríem plantar en funció de l’època de l’any en que ens trobàvem. Vam anar al Mercat de la Masuca a comprar les plantes que havíem decidit, i tot seguit ho vam plantar. 

Consultant pagès

comprar plantes

Per acabar vam posar les etiquetes per saber on és cada cosa, i ho vam protegir amb una xarxa per evitar que els ocells es mengin les plantes.

Bernat Yahya

Magalí

Ara estarem uns dies esperant que creixin, i les anirem regant, mica en mica, fins que ja hagin crescut.

Si voleu, tots els divendres d’aquest mes de febrer a les 17h, podeu pujar a la terrasseta de cicle inicial per veure el nostre hort. Esperem que us agradi!

Hi esteu tots convidats!

Rikkis i Toomais

Final

 

Estàs aquí:Escola Mowgli Blocs Cicle Inicial Rikkis El nostre hortet Cicle inicial ja tenim l'hort a punt.

D’acord amb el que estableix la Llei 34/2002, de Serveis de la societat de la informació i el comerç electrònic, t’avisem que al navegar per aquest espai web acceptes expressament l’ús de cookies. Sobre la Propietat Legal i el Copyright