Continuen les colònies a l'Estol!!!

El segon dia de colònies ha continuat amb una bogeria feliç.

Després de dormir tota la nit i recuperar forces els Pinotxos ens hem llevat i hem fet un bon esmorzar. Hem continuat fent un taller de dinosaures que el dia abans ens havia demanat el Pinotxo i ens hem preparat per anar a la piscina. El sol i els núvols ens han acompanyat i, tot i que l'aigua era mooolt freda ens hem remullat una mica, hem jugat i hem continuat investigant formigues gegants i qualsevol insecte que passava pel nostre camí.

Ens hem canviat i hem tornat a fer les motxilles una mica més carregades per tornar cap a casa. Hem dinat, hem continuat jugant i finalment ens hem acomiadat de l'Estol i l'Anna que ens ha cuidat molt, ens ha fet uns menjars boníssims i ens ha ofert la possibilitat de passar dos dies molt emocionants. L'any que ve, tornarem.

Amb ganes de continuar però també de veure les famílies hem anat a buscar l'autocar i cap a Igualada falta gent.

Tenim tot el cap de setmana per descansar i anar recordant cada detall viscut a les colònies.

Pinotxos sou un gran equip!!!

Si teniu ganes de veure una mica el què hem fet i el que hem viscut, podeu entrar a la galeria de la classe.

Estàs aquí:Escola Mowgli Blocs 2n Cicle ed. Infantil Pinotxos Pinotxos Continuen les colònies a l'Estol!!!

D’acord amb el que estableix la Llei 34/2002, de Serveis de la societat de la informació i el comerç electrònic, t’avisem que al navegar per aquest espai web acceptes expressament l’ús de cookies. Sobre la Propietat Legal i el Copyright