ELs Pinotxos anem de Colònies a l'Estol

Els Pinotxos hem anat de colònies a l'Estol. És una primera aventura molt emocionant que ja fa dies que ens fa anar una mica de bòlit.

Hem arribat a la casa molt bé i després d'esmorzar hem fet la descoberta de l'entorn. Hem jugat al bosc, hem pujat a les habitacions i hem trobat el sac de dormir i el pijama del nostre estimadíssim Pinotxo però ell, no era per enlloc. Hem dinat un menjar boníssim i després hem continuat jugant. A la tarda el Pinotxo ens ha preparat una Gimcana i entre tots, hem format un súper equip per descobrir l'aventura dels dinosaures. Som uns experts en el tema i hem superat totes les proves i sabeu què?? Hem trobat el Pinotxo!!! i a més a més ha vingut carregat amb una sorpresa!!!

Hem sopat i tots molt cansats encara hem tingut forces per fer un joc de nit. Ens encanten els lots i la màgia de la nit. Hem anat a la pista i ens hem convertit amb pedres jugant a l'un, dos, tres pica nocturn!!! Lots apagats, canvi de roba i sabates i tots ben quiets perquè no ens coneguin. Hem rigut molt.

I finalment ha arribat l'hora d'anar a dormir amb la consigna: DENTS, PIPÍ, PIJAMA I, A DORMIR!!!

Demà l'aventura continua...  

Estàs aquí:Escola Mowgli Blocs 2n Cicle ed. Infantil Pinotxos Pinotxos ELs Pinotxos anem de Colònies a l'Estol

D’acord amb el que estableix la Llei 34/2002, de Serveis de la societat de la informació i el comerç electrònic, t’avisem que al navegar per aquest espai web acceptes expressament l’ús de cookies. Sobre la Propietat Legal i el Copyright