Els Follets al Plà de Rubió

Els Follets hem fet la descoberta de la tardor i hem trobat els nostres amics els Follets.

 

Els Follets hem fet la descoberta de la tardor i com uns autèntics exploradors hem buscat i trobat el Follet Romaní i la Folleta Farigola.

Després d’engegar el projecte dels Follets, de rebre la maleta viatgera carregada amb moltes sorpreses, els Follets de Rubió ens han convidat a passar un dia diferent al bosc per poder conèixer on viuen. Durant uns dies ens hem anat preparant i per fi ha arribat el moment d’anar al bosc.

Quan hem arribat amb l’autocar, hem al.lucinat amb l’espai nou, un bosc preciós, ple de fulles, pals i pedres i estàvem rodejats d’arbres gegants amb unes fulles de colors de la tardor. Hem vist una font rodejada de joncs i un riuet molt petit que amb dificultat l’hem creuat per anar a buscar els Follets. Hem esmorzat i dinat al bosc investigant amb lupes i jugant amb la natura. Amb la força i l’ajuda de tots, hem aconseguit fer una cabana, hem escalat petites muntanyes que ens servien de tobogan. Hem trobat cargols que amb il.lusió hem decidit cuidar-los i portar-los a la nostra classe. Després de mirar tots els forats i troncs del bosc hem vist una cabana especial: era la casa dels Follets. Ens hi hem apropat i per fi els hem trobat amb una carta i un regal que ens servirà per conèixer més coses dels Follets.

Una aventura molt especial, un dia diferent que hem viscut tots junts i que tenim ganes de tornar-hi!!!!
Ara ja tenim els Follets a la classe que entre tots i totes els anirem cuidant i al cap de setmana viatjaran a casa d’algun nen o nena.

Aneu a galeria per veure les fotografies del dia de l'excursió.

Estàs aquí:Escola Mowgli Blocs 2n Cicle ed. Infantil Follets Follets Els Follets al Plà de Rubió

D’acord amb el que estableix la Llei 34/2002, de Serveis de la societat de la informació i el comerç electrònic, t’avisem que al navegar per aquest espai web acceptes expressament l’ús de cookies. Sobre la Propietat Legal i el Copyright